„𝑨𝒄𝒂𝒔𝒂̆ 𝒅𝒆 𝑪𝒓𝒂̆𝒄𝒊𝒖𝒏”


logo
Iarna este un anotimp frumos și mult așteptat de toată lumea. Sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna multe bucurii, împliniri și speranțe întru bine...
La 20 ianuarie curent, Familia Mare a Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” din Bălți, oaspeții/prietenii ei, s-au adunat în Sala Polivalentă a Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți pentru a savura din magia sărbătorilor de iarnă și a concertului Acasă de Crăciun.
Elevii Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă”, au umplut, prin interpretarea cu mult har a colindelor, urăturilor și cântecelor fascinante, sufletele de bucurie a celor prezenți în sală.
Pe scenă au evoluat:
- Corul Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” din Bălți, conducător artistic, Ana Glebov, maestru de concert Corin Ciobu.
- Corul ,,Gloria” din cadrul Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă”, conducător artistic, Ana Glebov.
- Ansamblul Etno folcloric ,,Crenguța de Brad”, conducător, profesor de canto, interpretă Tatiana Timuș-Țurcan.
Au avut o prestația frumoasă elevii:
Grupa 103
- Alexandru Dudnic.
- Elizaveta Solodin, Clasa profesoarei Margareta Tetelea.
- Maxim Grădinari.
Grupa 102
- Ștefan Strechie.
Grupa 104
- Ernest Guțu.
- Adrian Ufimeț.
Grupa 203
- Adriana Aparatu.
- Mihaela Țurcanu.
- Mihaela Chiperco.
- Lilian Hașdeu.
Grupa 303
- Adrian Guțu.
Grupa 304
- Andreea-Cristina Tican.
Grupa 403
- Marius Cucuta.
 
Cu mesaje de felicitare pentru elevi, părinți, profesori, partenerii și prietenii Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” au venit: Anatol Moraru, directorul Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” din cadrul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți: Natalia Gașițoi, Rectorul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți Excelența Sa, Consulul General al României la Bălți, domnul Petrișor Dumitrescu.
𝑫𝒓𝒂𝒈𝒊 𝒆𝒍𝒆𝒗𝒊, 𝒑𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒊 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊,
Administrația Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” din cadrul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, Vă dorește ca magia sărbătorilor de iarnă și Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de pace, sănătate, belșug și fericire. Noul An, 2023 să fie unul mai bun, să vă aducă încredere, putere și speranța de care avem nevoie ....
𝑪𝒓𝒂̆𝒄𝒊𝒖𝒏 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒕!
 

Data publicării: 22.12.2022 12:24

Concursul național de eseuri Ora publică