PROIECT TRANSNAȚIONAL „Natura din Poveste”


logo

PROIECT TRANSNAȚIONAL „Natura din Poveste”

La 18 februarie 2021, în cadrul videoconferinței, organizată în incinta Bibliotecii Științifice a USARB, la care au participat elevii Colegiului Pedagogic „Ion Creangă”, Republica Moldova și elevii Colegiului Național „Ion Creangă” din Târgu-Neamț, România, a fost lansat proiectul transnațional „Natura din poveste”.
Proiectul este coordonat de domnul director al Colegiului Național „Ion Creangă” Gheorghe Apetrei și doamna profesoară Mihaela Toma (România) și doamnele profesoare Aurelia Adamciuc și Lucia Covalciuc de la Colegiul Pedagogic „Ion Creangă”(Republica Moldova).
În cuvântul de salut, domnul director al Colegiului Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți, Anatol Moraru, a vorbit despre importanța unor astfel de proiecte și a încurajat elevii de pe ambele maluri a Prutului să stabilească relații strânse de prietenie și cooperare.
Astfel, timp de trei luni, elevii de la instituțiile cuprinse în proiect vor crea produse de valoare în stare să unească aspirațiile elevilor de a deveni mai buni, mai competitivi.
Cu ocazia acestei prime întâlniri, bibliotecarele Olga Dascăl și Angela Hăbășescu au organizat o expoziție de cărți cu tematica în discuție.

Data publicării: 09.04.2021 13:39

Ziua de naștere a poetului Grigore Vieru PROIECT TRANSNAȚIONAL „Apa - element esențial al vieții”